Hoe gaat het in zijn werk?

WONINGONTRUIMING OP MAAT

 

We kiezen voor een persoonlijke aanpak bij het ontruimen van uw woning. Nadat u contact heeft opgenomen zijn we binnen 24 uur op locatie en sturen dan dezelfde dag nog een offerte voor de werkzaamheden. Voor ons is de eerste kennismaking belangrijk. We krijgen op dat moment een indruk van de werkzaamheden en we horen wat de wensen zijn.

 

Op het moment dat u het aangeeft, wordt de ontruiming ingezet. We wachten hiermee tot het proces van uitzoeken en verdelen van waardevolle spullen is afgerond. We schakelen eventueel een veilinghuis in voor deze spullen. Wij zoeken naar een nuttige bestemming voor herbruikbare huisraad en bezittingen.

 

Het proces:

  • Wij verwijderen de vloerbedekkingen en tijdens de ontruiming voeren we de onbruikbare spullen op een milieubewuste manier af.
  • Ook overige werkzaamheden voeren we, indien gewenst, uit wanneer het huis helemaal leeg is. Denk aan het afbreken van eigen bouwwerken, het afstomen van behang, het schilderen of stucen van de muren, het vervangen van kranen.
  • We nemen deze werkzaamheden mee in onze offerte.

 

Eindschoonmaak

Als laatste vindt de eindschoonmaak plaats. De woning bezemschoon achterlaten is in de meeste gevallen voldoende. Soms wordt meer schoonmaakwerk vereist zoals nicotineschade herstellen, vetvrij maken of zelfs ontsmetten van een woning. Deze werkzaamheden verrichten wij ook voor u.

 

Extra service

Woningontruimingexpert heeft service hoog in het vaandel. Om het proces optimaal te laten verlopen, nemen we onze verantwoordelijkheid en we doen graag een stap extra. Bij de voor- en eindinspectie door de woningbouwvereniging assisteren wij. We nemen de meterstanden op en ook de eindinspectie voeren we uit.

Wat u over het hoofd heeft gezien, retourneren we naar u. Wij nemen hierover direct contact met u op.

 

Wij komen u graag verder helpen!