Spoedleegruiming

Bij een verzorgingskamer of verpleegkamer geldt er vaak een korte termijn van opleveren (vaak 5 of 7 dagen na vertrek of overlijden). U zult er een oplossing voor moeten zoeken, hoe verdrietig of lastig de situatie ook is. Wij helpen u graag bij het met spoed opleveren van een woning of een verzorgingskamer.

 

Als er haast bij is, plannen we de betreffende kamer of woonruimte met voorrang in onze agenda. We ruimen de kamer of woning voor u zorgvuldig leeg en leveren hem schoon op voor de deadline.

 

Ook opslag mogelijk

Gaat het leegruimen te snel of komt het heel onverwachts? U heeft het gevoel de situatie niet goed te overzien? Wij verpakken, indien gewenst, de gehele inrichting en inhoud van alle kasten en nemen deze voor u in opslag. Op een later tijdstip kunt u zo de inboedel bekijken of elders laten bezorgen.

 

Wij voeren het uit zoals u wenst. Ondanks de tijdsdruk is het zo toch een acceptabele en naar omstandigheden verwerkbare situatie voor u.

 

Meer weten?

Neem nu contact met ons op of vraag vooraf om een offerte , indien u meer informatie wilt over het met spoed leegruimen van een woonruimte. Kunt u ook bellen met ons kantoor op 030 – 76 05 137 of mobiel 06-44496398.