Particuliere leegruiming

Zorgvuldige woningontruiming nodig? Die verzorgen wij voor nabestaanden na een overlijden, voor ouderen, mindervaliden en hulpbehoevenden na hun verhuizing.

 

Niet-bruikbare goederen worden netjes, duurzaam en verantwoord afgevoerd en verwerkt. Via diverse algemeen nut bevorderende instellingen krijgen achtergelaten bruikbare goederen een nieuwe bestemming. We werken samen met veilinghuizen om waardevolle stukken te veilen. U kiest daarmee voor kwaliteit en transparantie in de verkoop van bijvoorbeeld antiek, zonder tussenkomst van onduidelijke handelaren.

 

Gegarandeerd geaccepteerd

Een leegruiming is meer dan het leeg maken van alle vertrekken en het vergt meer dan vaak gedacht wordt bij het opleveren van een huis of appartement. Wij garanderen dat de door ons opgeleverde woning altijd geaccepteerd wordt door de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. Moet er hersteld of teruggebouwd worden? Dan doen wij dat. U heeft na onze werkzaamheden geen werk meer aan de betreffende woning dankzij onze ruime ervaring en onze zeer zorgvuldige manier van werken bij uw woningontruiming.

 

De sleuteloverdracht nemen wij ook van u over, als u dat wenst. Ook houden wij tijdens onze werkzaamheden rekening met verlangde discretie en de emotionele waarde van uw bezittingen. We kijken voor u uit naar eventuele waardevolle, dan wel verloren eigendommen.

Bij een woningontruiming regelen wij:

  • Niet-originele zaken aan vloeren demonteren, plafonds en muren zoals schroeven, lampen en gordijnen, gordijnrails, planken en het herstellen/vullen van gaten.
  • In badkamer, toilet en keuken, uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden voor een frisse oplevering.
  • Vloerbedekking in alle vormen verwijderen: ook bedekkingen op trappen en borders, tapijt, laminaat, spijkerlatten en lijmresten, parket en onderlagen.
  • Niet-bruikbare goederen verwijderen en deze verantwoord afvoeren en milieuvriendelijk laten verwerken.
  • Achtergelaten bruikbare goederen selecteren en transporteren naar u, familie of als u het niet wilt houden, naar een van onze samenwerkende stichtingen.
  • Schilderwerk of stucwerk als de verhuurder dat van u verwacht en kleine en grote herstelwerkzaamheden, zoals behang verwijderen.
  • Het egaliseren van vloeren en het verwijderen van plavuizen.
  • Alle woningen leveren we leeg, netjes, fris en bezemschoon of stofzuigschoon op.

Wij werken, in geval van een koopwoning, in 2 fases:

1 Conform de overeenkomst met de kopers, ruimen wij de woning na de verkoop geheel leeg.

2 Ook kunnen wij de woning deels leegruimen en verkoopklaar achterlaten in overleg met de makelaar.

 

Wij zetten onze eigen verhuislift in waar dat nodig is, om de werkzaamheden sneller, beter, efficiënter en discreter uit te voeren. Ook beperken wij zo de overlast bij buren of omwonenden. Met de buren houden we uiteraard zo veel mogelijk rekening. Is er een galerij of lift? Dan stofzuigen of vegen wij die bij ons vertrek.

 

Persoonlijke of waardevolle eigendommen stellen we veilig als wij die tijdens onze werkzaamheden aantreffen. Wij krijgen zo nu en dan het verzoek om uit te kijken naar bepaalde persoonlijke of waardevolle (vaak zoekgeraakte) eigendommen. Wij zullen ons best doen om deze te vinden en dat lukt dan ook vaak.