Zorgeloos en professioneel

U kunt het leegruimen van een woning. Na een overlijden of verlaten van de woning, uitbesteden aan een professioneel bedrijf.

 

Na een overlijden willen uitvaartverzekeraars u graag doen geloven dat ze alles regelen, verzorgen en betalen. Dat zij veel zorgen uit handen nemen, klopt wel.
Maar dit gaat alleen om de uitvaart, terwijl er bij een sterfgeval veel meer regelwerk komt kijken. Op de schouders van de nabestaanden rust niet alleen een berg papierwerk, ook het leegruimen van het huis behoort tot één van de taken.

 

Naast dat het verdelen van de huisraad haast therapeutisch helpen bij de rouwverwerking, is het soms zelfs een bron van ruzie. Het fysieke vermogen om de klus zelf te klaren word vaak onderschat. Daarom kunt u dit werk ook uitbesteden aan woningontruiming-expert. Voorheen werkten we alleen voor bedrijven, maar nu werken we ook voor particulieren. Het huis wordt dan tegen betaling klaar voor de verkoop of “bezemschoon” opgeleverd. De spullen die u wilt houden, hebt u uiteraard weggehaald.