Leegruiming na overlijden

Het huis van uw ouders:

Het is een emotioneel proces om uw ouderlijk huis leegmaken nadat uw ouders zijn overleden. U heeft weinig tijd en u moet snel beslissingen nemen, terwijl u nog midden in het rouwproces zit. Wij helpen u hier graag bij.

 

Voor nabestaanden is een nalatenschap afwikkelen vaak een emotioneel zware periode. Het komt vaak voor dat nabestaanden niet de mogelijkheid hebben om zelf een woning te ontruimen en soms simpelweg geen tijd. Ook het ontbreken van vertrouwen in elkaar en of onenigheid kan een rol spelen. Woningontruiming-expert biedt op zulke momenten uitkomst.

 

Wij zorgen voor een spoedige en professionele woningontruiming en oplevering, en helpen de nabestaande met de spullen met emotionele waarde te vervoeren.

Bezemschoon en leeg opleveren

Met de leegruimingwerkzaamheden die wij voor u uitvoeren is elke verhuurder tevreden. We leveren de ontruimde woning volgens het boekje op. Wij maken makelaars blij en gelukkig met een nette en verkoopklare woning.

 

Verhogen waarde nalatenschap

Waardevolle items bieden we aan bij veilinghuizen. We vermelden na de veiling wat het daadwerkelijk heeft opgebracht. Daarna wordt de opbrengst direct op een door u aan te geven rekening gestort.

 

Wij maken mensen blij

Wij verwijderen netjes waardeloze en onverkoopbare spullen uit de woning. Deze spullen worden gerecycled of gedoneerd aan diverse stichtingen en goede doelen.

 

Transparante documentatie

De boedel die we hebben aangetroffen inventariseren en documenteren wij. Zo houden u en de andere nabestaanden zicht op de volledige boedel die we ontruimd hebben en waar deze spullen heen zijn gegaan.

 

Prijs woning ontruimen via e-mail

Kampt u met de moeilijke taak om de woning te ontruimen nadat u onlangs een dierbare verloren heeft? Aarzel niet om onze hulp in te schakelen. Eén van onze medewerkers komt bij u langs na uw telefoontje om het werk op te nemen en de wensen te bespreken. Stuur ons een gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden als u al weet wat er gedaan moet worden. Graag voorzien van foto’s. Op basis van uw beschrijving zenden we via e-mail een prijs toe.

 

Op straat werken we niet met afvalcontainers

Veel ontruimingsbedrijven werken met containers op straat. Wij doen dat niet. In plaats daarvan nemen wij alle spullen mee in een gesloten vrachtwagen waarna het wordt gestort in gesloten containers. Zo gaan we respectvol om met de inboedel van een overledene.