Inboedel opkopen

Wij garanderen voor uw inboedel maximale opbrengst met minimale inzet

Woningontruimingexpert.nl zorgt voor complete boedelafwikkeling met maximale opbrengst.

 

Wij hebben onderzocht dat 80% van de boedels te weinig opleveren bij verkoop.

Als expert in woningontruiming treden wij daarom op als landelijke partner in het afwikkelen van boedels. Goede doelen, erfgenamen en executeurs, notarissen, makelaars en bewindvoerders: daar richten wij ons op. Wij vormen de schakel tussen alle partijen en zorgen voor een afwikkelingstraject zonder zorgen en met maximale opbrengst.

 

Woningontruimingexpert B.V. is een landelijk opererende specialist die inboedels afwikkelt. U kunt bij ons terecht voor schoonmaak en oplevering van de woning, ontruiming en vervoer, inventarisatie en taxatie, verkoop en veiling. Kortom: voor de volledige afwikkeling. Onze expert fungeert als het centrale aanspreekpunt op een heldere, snelle en respectvolle manier.

 

Objectief de belangen behartigen

Er komt veel emotie bij kijken bij het afwikkelen van een boedel en het is een lastige en tijdrovende klus. Een inboedel levert daardoor vaak niet genoeg op. Het op waarde schatten en ten gelde maken van kostbare persoonlijke eigendommen of bezittingen is geen werk voor notarissen en makelaars; zij zijn geen experts op dat gebied. Ook maken particulieren, in emotionele situaties, niet altijd de beste keuzes. Als experts willen wij daar verandering in brengen. Onze expert van woningontruiming weet, als ervaren kunst- en antiektaxateur, precies wat een boedel waard is en hij helpt graag om deze te verzilveren. Door onze contacten met alle vooraanstaand veilinghuizen kunnen wij kostbare zaken op de beste manier ter verkoop aanbieden uit naam van de verkopende partij. Onze expert kan objectief de belangen van de verkoper behartigen en onder de erfgenamen zo conflictsituaties voorkomen.

 

De woningontruimingexpert neemt de betrokken partijen alle zorgen uit handen. Elke particulier wordt oprecht geholpen bij het verdelen en verkopen van zijn erfenis. Het huis kan snel opgeleverd worden door de makelaar. De notaris weet op die manier dat een erfenis goed wordt afgehandeld.