Verantwoord en duurzaam

Belangrijke criteria voor de toekomst zijn milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Woningontruimingexpert ontruimt daarom op een verantwoorde en duurzame manier woningen. Alles wordt verantwoord verwerkt en verwijderd. Met de effecten van onze bedrijfsvoering houden wij rekening met zowel mens, milieu als maatschappij. Al onze activiteiten gebeuren maatschappelijk verantwoord!

 

Bij een ontruiming blijven er vaak veel bruikbare spullen achter. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk overgebleven producten een tweede leven te bieden. Indien dit niet mogelijk is, zorgen wij ervoor dat de producten gerecycled worden.

 

Wij verbeteren het milieu én wij maken mensen blij

Het is belangrijk dat we goede spullen niet weggooien, vooral in economisch moeilijke tijden. Voor de één zijn de meubels uit de mode, en voor de ander is het een geschenk uit de hemel. Spullen een tweede leven geven én mensen blij maken met deze spullen, dat vinden we mooi. Wij willen meer dan een “steentje” bijdragen aan het milieu door ook veel te recyclen. Wij recyclen elk jaar tonnen aan materiaal.